Titelles i swing, propostes de la jornada a l'Envelat


  • Comparteix:

L'espectacle 'OVNI' és una de les activitats de l'Envelat

L'espectacle 'OVNI' és una de les activitats de l'Envelat

Un espectacle de titelles i un concert de swing a càrrec de l'Orfeó Gracienc són els plats forts de les activitats que ofereix l'Envelat aquest dimecres. La companyia Farrés Brothers porta sobre l'escenari el muntatge 'OVNI', una obra reconeguda amb el premi Butaca.

L'espectacle de titelles 'OVNI' explica les peripècies de dos astrònoms i un marcià que es fan preguntes sobre les relacions entre diferents membres d'una família. L'obra ha estat guardonada amb el premi Butaca 2008 i amb el premi del públic 'ex-aequo' al millor espectacle per a infants de la Fira de Titelles de Lleida. L'Envelat acull el muntatge a les cinc de la tarda i l'entrada val dos euros.

Un concert de swing tancarà la jornada d'aquest dimecres amb l'actuació de l'Orfeó Gracienc. Aquest conjunt ja compta amb gairebé cent anys d'història i actualment està dirigit per Poire Vallve.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.