El Club Muntanyenc celebra el Dia del Soci amb diferents activitats populars


  • Comparteix:

Les diferents seccions del Club Muntanyenc organitzaran aquest dissabte diferents activitats, com una bicicletada popular i un campionat de futbol, per celebrar el Dia del Club. Durant la jornada també es lliuraran els premis de la quaranta-cinquena edició de la Marxa Infantil.

El tradicional dia del soci vol convertir-se enguany en una mostra de les diferents seccions del Club. Des de primera hora del matí i fins la nit, s'organitzaran activitats tan diverses com un concert, un berenar popular o un festival de gimnàstica rítmica. Segons Joaquim Llop, coordinador de la festa, un dels objectius de la diada és donar a conèixer a molts nouvinguts la riquesa d'activitats de la ciutat:

Joaquim Llop

De les ciutats del Vallès, la nostra és la que té més entitats i en la què es fan més activitats


La diada també comptarà amb un aperitiu popular per celebrar la protecció de Torre Negra, que, tot i no ser definitiva, suposa un pas molt important. La cultura també tindrà lloc a la celebració, amb una "Mostra de Poesia i Muntanya", i una passejada històrica i cultural per diferents indrets de la ciutat:

Joaquim Llop

Hem organitzat una passejada històrica i cultural pels racons insòlits de Sant Cugat


Les activitats continuaran per la nit amb un sopar popular i un espectacle sorpresa. Durant el Dia del Club s'entregaran dues medalles d'or a dos socis que compleixen 50 anys al Club, i 25 més d'argent. També es farà el lliurament de premis a tots els participants a l'edició d'enguany de la Marxa Infantil de Regularitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.