Totes les carrosses participants a la cavalcada tindran premi


  • Comparteix:

Edició anterior de la cavalcada

Edició anterior de la cavalcada

Les onze carrosses participants de la cavalcada de Reis obtindran un premi econòmic en el tradicional concurs. D'aquesta manera, els organitzadors volen reconèixer la implicació de les entitats i santcugatencs que han participat en aquest certamen que ara compleix 10 anys. La cavalcada repartirà tres tones de caramels, que també seran aptes per a celíacs.

La cavalcada de Reis fa 60 anys que se celebra a Sant Cugat, primer amb organització de La Lira i després de la mà de la Penya Regalèssia i els Amics dels Veterans. Una efemèride que enguany coincideix amb un altre aniversari: el concurs de carrosses compleix 10 anys.

I és per aquest motiu, que l'organització ha volgut reconèixer enguany a tots els participants del concurs. El membre de l'organització, Josep Garrell, ha explicat que, al marge dels primers premis, la resta de carrosses rebran una dotació econòmica de 100 euros.

Josep Garrell

Tenim 11 inscrits, igual que l'any passat. Donarem premi a tots els participants.




Una vegada més els Reis Mags aterraran el seu helicòpter al Parc de l'Arborètum, a les cinc de la tarda, on començarà un recorregut per la ciutat que finalitzarà a la plaça de la Vila. A dos quarts de sis la caravana sortirà en direcció a la plaça dels Quatre Cantons, per després passar per l'avinguda Rius i Taulet i girar fins la plaça de Sant Pere. Un cop allà, la comitiva baixarà pel carrer Major fins la plaça d'Octavià on tindrà lloc l'adoració al nen Jesús a dos quarts de set.

Des de l'organització, Salvador Guarner, explica el dispositiu d'arribada a la plaça de la Vila.

Salvador Guarner

Serà el mateix format però farem un passadís per millorar la visibilitat i l'accés als Reis.


La cavalcada es dirigirà aleshores cap al passeig Francesc Macià, passant per Plana de l'Hospital, plaça d'en Coll i tot seguit tornar a la plaça d'Octavià a través de la carretera de Cerdanyola. Des d'aquí la rua seguirà l'eix de vianants fins al carrer Valldoreix on tombaran cap al carrer Sant Bonaventura per dirigir-se a la plaça de la Vila, sobre les vuit del vespre, on Ses Majestats rebran les cartes dels nens i nenes de la ciutat.

El guanyador del concurs de carrosses s'emportarà 500 euros de premi. Les onze carrosses participants s'exposaran a partir de les dotze del migdia, el mateix dia 5, al Parc de l'Arborètum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.