Tura torna a dir 'no' al partit judicial propi


  • Comparteix:

Foto: ACN

Foto: ACN

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha insistit en què la demanda de Sant Cugat de tenir partit judicial propi no és una prioritat i el que cal és ampliar i especialitzar els serveis judicials de Rubí. Tura ha fet aquestes declaracions en una visita al nou jutjat de Primera Instància i Instrucció número 8 de Rubí, que ha entrat en funcionament aquest dimecres, donant servei a aquesta ciutat, Sant Cugat i Castellbisbal.

El nou jutjat compta amb 300 metres quadrats de superfície i un cost de prop de 270.000 euros. La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha apuntat que, si en els propers dos anys es constitueix el novè jutjat, podria ubicar-se en aquestes mateixes instal.lacions.

La titular de Justícia ha remarcat la importància d'unificar el servei en un sol edifici i d'agrupar els habitants de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal en un únic partit judicial perquè d'aquesta forma 'es podrà especialitzar el servei'. En aquest sentit, la consellera ha assenyalat que el proper jutjat podria especialitzar-se en matèria penal, civil, violència domèstica o família. Ho ha dit en declaracions a l'ACN.

Montserrat Tura

Arribar a vuit òrgans judicials millora el servei i el funcionament intern. Permetrà que els propers jutjats tinguin especialitzacions.


Montserrat Tura ha afirmat que a finals de 2010 es començarà a construir el nou Palau de Justícia de Rubí que atendrà als 165.000 habitants del partit judicial. La consellera també s'ha referit a la demanda de Sant Cugat per tenir el seu propi partit judicial i ha reiterat que actualment la prioritat passa per ampliar i especialitzar els serveis de Rubí.

Sant Cugat, amb més de 75.000 habitants, no té partit judicial propi en contra del que ha demanat, en nombroses ocasions, l'administració local.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mes rabietes dels socialistes que no poden tragar que Sant Cugat no sigui seu !!!. Es totalment injustificable aquesta actitut de la Tura.Em recorda una certa semblança amb el tarannà i el congnom d'un personatge que tambe patim per aquestas terras.

Quim. Enviat el 31/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.