El 2010, l'any del 20è aniversari de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'entitat prepara diversos actes de celebració

L'entitat prepara diversos actes de celebració

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat arriba als 20 anys d'història aquest any. L'entitat està preparant diferents actes i activitats per celebrar-ho, com ara la publicació d'un llibre, una exposició, un concurs de composició i una programació de concerts especial.

El concert de Nadal que l'Orquestra Simfònica va oferir el dimarts a la nit al Teatre-Auditori va acabar amb la interpretació del 'Danubi blau' d'Strauss, que es va barrejar amb la melodia del 'Moltes felicitats' per celebrar que, el 2010, l'entitat fa 20 anys.

El director de l'orquestra, Josep Ferré, fa balanç d'aquesta vintena d'anys.

Josep Ferré

Tenim una orquestra professional amb un nivell de qualiat cada dia superior


Ferré ha destacat alguns moments especials de la història de l'orquestra, com per exemple el concert que van fer amb Josep Carreras al Palau Sant Jordi davant de 20.000 persones, però sobretot ha apel·lat a les alegries i als sentiments que han transmès a cada concert.

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat està preparant diverses activitats per celebrar aquest vintè aniversari, a part de l'especial programació de concerts de la temporada. La publicació d'un llibre, una exposició dels 20 anys d'història de l'entitat a la Biblioteca del Mil·lenari i un concurs de composició seràn els eixos principals.

Josep Ferré ha explicat a Cugat.cat en què consistirà el concurs de composició.

Josep Ferré

Volem donar sortida a la composició d'algun jove i promocionar-ho.


Ara mateix l'entitat té el repte de promocionar l'anomenada Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya i la seva formació, on tot el professorat són membres de l'orquestra santcugatenca. Els joves oferiran un concert el 16 de gener al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.