L'Envelat mostra als més petits com fer joguines amb elements quotidians


  • Comparteix:

Els més petits han aprés a crear les seves joguines

Els més petits han aprés a crear les seves joguines

Amb un tap de suro, un tros de cartró i fil, els més petits han aprés a fer joguines al taller que ha organitzat l'Envelat aquest dijous. Els nens i nenes han creat un borinot que després han pogut fer volar amb un senzill mecanisme que imitava el moviment de les ales. Els pares i mares també han pogut gaudir d'una activitat pensada per a ells, en aquest cas han fet baldufes de fusta que després han colorejat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'Envelat tanca l'any amb una nova proposta pensada per a tota la família. Aquest dijous, els més petits han preparat un borinot amb peces quotidianes, mentre que els pares han construït baldufes de colors.

Alguns dels assistents han explicat a Cugat.cat com han fet les seves joguines.

Nens i nenes

Primer es pinta, després s'enganxa el fil per fer-lo volar. / Primer he pintat després he posat el fil i elos ulls. / He fet un borinot, però encara no l'he acabat.




De la seva banda, el pares han agraït que l'Envelat organitzi activitats en clau familiar.

Pares i mares

Hem fet el borinot pels nens i ara entre tots fem la baldufa. / Després del borinot fem la baldufeta per la petita. / Està molt bé podem ajudar a que ho facin ells mateixos.




Les activitats per als més petits tornaran a l'Envelat aquest dissabte amb els jocs d'enginy que proposa la companyia La Tal.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.