Ja es coneixen els quatre candidats als premis Botifler de l'Any


  • Comparteix:

L'AJSC organitza el premi botifler de l'any

L'AJSC organitza el premi botifler de l'any

La direcció de Sharp, el grup municipal del PSC, Joan Riera i Domènec Miquel són els candidats als premis Botifler 2009. Per tercer any consecutiu, l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) organitza aquests premis, que en les dues edicions anteriors van guardonar la regidora del PP Berta Rodríguez i l'actual regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell.

El concepte de botifler, segons l'AJSC, és aquella 'persona o organització que va contra els interessos a nivell popular, de la societat, de Catalunya i de les llibertats nacionals'.

El portaveu de l'AJSC, Albert Artigas, ha explicat què es busca amb aquests guardons. Són declaracions a Cugat.cat.

Albert Artigas

Volem fer balanç del que ha passat durant l'any i donar veu als santcugatencs.


L'actual situació econòmica i la consulta popular per la independència celebrada el 13 de desembre han estat els dos aspectes d'enguany que han articulat les quatre candidatures, segons ha expressat Artigues.

Albert Artigas

Els botiflers els marca l'actualitat de la ciutat, que enguany han estat la crisi i el 13-D.


És per això que els quatre 'botiflables' d'enguany són, per una banda, la direcció de Sharp per la presentació dels ERO a 543 treballadors i Joan Riera, director d'EsadeCreapolis, que 'ha participat en el procés d'elitització' de la ciutat.

Per l'altra banda, el grup municipal del PSC, per l'abstenció en la votació de la moció en suport de la consulta del 13-D i Domènec Miquel, per 'mostrar-se contrari a la inclusió del 13-D al lema i manifest de la festa de tardor', conformen els candidats d'enguany.

L'Assemblea de Joves obrirà un bloc a Internet on els santcugatencs podran efectuar les seves votacions, el resultat de les quals se sabrà a finals de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.