Els Reis d'Orient arriben avui en helicòpter per recórrer el centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Reis visitaran Sant Cugat aquest vespre

Els Reis visitaran Sant Cugat aquest vespre

Els Reis d'Orient Melcior, Gaspar i Baltasar faran parada aquest vespre a la nostra ciutat per visitar tots els santcugatencs. Un any més, els Reis arribaran al nucli del municipi en helicòpter al parc de l'Arborètum, on els espera la benvinguda institucional de l'alcalde, Lluís Recoder, i el tret de sortida a la cavalcada. Les millors imatges de la rua es podran veure a Cugat tv. Cugat ràdio i Cugat.cat informaran dels possibles canvis a les cavalcades de la ciutat en cas de pluja. L'Ajuntament ja ha avançat que tot i que plogui la cavalcada no es cancel·larà.

Després de la rebuda de l'alcalde, a les cinc de la tarda, Ses Majestats pujaran a les carrosses per començar el recorregut per Sant Cugat juntament amb 11 vehicles més, que repartiran un total de tres tones de caramels.

A dos quarts de sis la caravana sortirà en direcció a la plaça dels Quatre Cantons, per després passar per l'avinguda Rius i Taulet i girar fins a la plaça de Sant Pere. Un cop allà, la comitiva baixarà pel carrer Major fins a la plaça d'Octavià on tindrà lloc, a l'altar major del Monestir, l'adoració al nen Jesús a dos quarts de set.

A continuació la comitiva es dirigirà, passant per Plana de l'Hospital, al passeig Francesc Macià i a la plaça d'en Coll, per després tornar a la plaça d'Octavià per la carretera de Cerdanyola. Des d'aquest punt, la rua seguirà l'eix de vianants fins al carrer Valldoreix, on tombarà cap al carrer Bonaventura. Es posarà el punt final a la plaça de la Vila, on Ses Majestats rebran les cartes dels nens i nenes de la ciutat, cap a les vuit de la tarda.

Des de l'organització, Salvador Guarner explica el dispositiu d'arribada a la plaça de la Vila.

Salvador Guarner

Serà el mateix format però farem un passadís per millorar la visibilitat i l'accés als Reis.



La cavalcada, organitzada per la Penya de la Regalèssia i els Amics dels Veterans, farà enguany 60 anys que se celebra a la nostra ciutat, efemèride que coincideix amb el desè aniversari del concurs de carrosses. El guanyador del concurs serà premiat amb 500 euros i es coneixerà a dos quarts de nou del vespre.

Cugat.cat serà present a la cavalcada d'enguany amb una carrossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.