Les xocolatades, protagonistes a les cavalcades dels districtes


  • Comparteix:

Els nens i nenes podran entregar les cartes a Ses Majestats

Els nens i nenes podran entregar les cartes a Ses Majestats

Mira-sol, la Floresta i les Planes també rebran la visita de Ses Majestats, que repartiran 1.200 quilos de caramels en total. Els Reis arribaran tant en servei públic, en ferrocarrils, i en helicòpter per recollir totes les cartes dels nens i nenes. A la Floresta, si plou a les quatre de la tarda, es farà directament l'acte final al pavelló esportiu i no es farà la cavalcada.

Tres cavalls seran els que conformaran la comitiva de Melcior, Gaspar i Baltasar al seu pas per les Planes, que començarà a les sis a la plaça de la Creu d'en Blau.

Begoña Paradeda, de la Comissió de Festes de les Planes, organitzadors de la cavalcada, ha explicat a Cugat.cat què es podrà veure a l'acte.

Begoña Paradeda

Veurem molta il·lusió i una tradició. Serà una cavalcada diferent.








Mossèn Pere rebrà Ses Majestats a Cal Avi per posar punt final al passeig dels Reis a les Planes, després que aquests hagin fet diversos parlaments en alguns punts del districte, com ara la plaça Creu d'en Blau i a la residència d'avis. Una xocolatada acomiadarà els Reis Mags de les Planes.

Aquest any, a la cavalcada de Mira-sol, organitzada per l'Ajuntament, Ses Majestats hi arribaran en helicòpter.

La tècnica de Cultura de l'Ajuntament, Maria Farriol, explica com estarà formada la comitiva reial.

Maria Farriol

Tres carrosses, una banda i camions amb regals, carbó i caramels conformaran la cavalcada.


Els Reis arribaran al camp de futbol del districte a un quart de sis, on es donarà el tret de sortida a la cavalcada. Aquesta recorrerà tot el districte, parant a la parròquia de Sant Joan Baptista. Finalment, les carrosses, la banda i els camions arribaran al Casal Cultural a les set de la tarda per posar punt final al pas de Ses Majestats per Mira-sol.

La gent que vulgui esperar l'arribada dels Reis al Casal Cultural podrà gaudir d'animació amb diferents activitats des d'una hora abans, a les sis.

Pel que fa a la Floresta, els Reis d'Orient arribaran al districte amb un vehicle antic dels Ferrocarrils al punt d'un quart de sis de la tarda. D'aquesta manera, la plaça de l'Estació serà el punt d'inici de la cavalcada, on Ses Majestats oferiran un parlament. La comitiva, formada per una quinzena de vehicles, visitarà la Floresta durant una hora, arribant al pavelló esportiu per recollir les cartes dels nens i nenes del districte. En aquest moment s'oferirà, també, xocolata i coca per a tots els assistents.

El portaveu de la Comissió de Festes de la Floresta, Xavier Sans, organitzadors de la cavalcada, ha explicat a Cugat.cat quins vehicles hi haurà a la cavalcada.

Xavier Sans

Tres carrosses, una per cada rei amb decoracions diferents, i tres camions amb regals i caramels conformen la cavalcada.



Les millors imatges de les cavalcades de la Floresta, de Mira-sol i de les Planes es podran veure a Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.