Milers de persones desafien la pluja i segueixen l'arribada dels Reis Mags al centre


  • Comparteix:

Carrossa del rei Gaspar

Carrossa del rei Gaspar

Milers de persones han desafiat la pluja intermitent i han seguit aquest dimarts la cavalcada dels Reis Mags al centre de Sant Cugat, que s'ha desenvolupat sense incidències remarcables. Ses Majestats d'Orient han arribat en helicòpter al Parc de l'Arborètum i han recorregut els carrers del casc urbà repartint il·lusió i tres tones de caramels, acompanyats d'11 carrosses i vehicles d'entitats de la ciutat, entre ells el de Cugat.cat. Reviu les cavalcades a Cugat tv

La comitiva reial ha estat rebuda per l'alcalde, Lluís Recoder, al Parc de l'Arborètum, on s'han concentrat centenars de persones. La comitiva ha arrencat a l'avinguda Pla del Vinyet en direcció a la plaça dels Quatre Cantons, per després passar per l'avinguda Rius i Taulet i girar fins a la plaça de Sant Pere. Les tres carrosses dels Reis Mags han estat acompanyades en tot moment per 11 vehicles a més d'entitats. El grup multimèdia Cugat.cat també s'ha sumat a la comitiva amb un vehicle engalanat per a l'ocasió.

Com marca la tradició, la cavalcada s'ha aturat uns minuts al Monestir, on els Reis Mags han fet l'adoració al nen Jesús. A la plaça de la Vila, Melcior, Gaspar i Baltasar han rebut les cartes dels infants santcugatencs abans d'iniciar una llarga nit de feina per repartir il·lusió i regals a totes les llars de la ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que tot i la pluja Sant Cugat ha tornat a fer gran la nit de Reis.

Lluís Recoder

Malgrat la pluja, els Reis s'han passejat per la ciutat, moltes famílies els han rebut i Sant Cugat ha fet molt gran la nit més bonica de l'any.


L'entitat organitzada de la cavalcada, la Penya de la Regalèssia i els Amics dels Veterans, ha explicat que la cita s'ha desenvolupat sense incidents destacats i que s'han complert els horaris previstos. Escoltem un dels seus membres, Antoni Gómez.

Antoni Gómez

L'helicòper ens ha dit que si no hi havia boira baixa no hi havia problema. Malgrat algun incident amb la carrossa del rei negre, hem complert els horaris, la pluja no ha impedit res.







La cavalcada ha celebrat enguany 60 anys d'història, efemèride que coincideix amb el 10è aniversari del concurs de carrosses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.