Valldoreix rep els Reis amb un miler de persones al carrer


  • Comparteix:

Els Reis Mags a Valldoreix

Els Reis Mags a Valldoreix

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a Valldoreix en autobús i han recorregut els carrers sota la pluja, des de l'església de l'Assumpció fins a la seu de l'EMD. Centenars de nens i nenes han acompanyat Ses Majestats d'Orient en una comitiva formada per 12 carrosses que han repartit mil quilos de caramels. L'Associació de Propietaris i Veïns de Can Casulleras ha guanyat el primer premi del concurs de carrosses. Reviu les cavalcades a Cugat tv

La cavalcada de Valldoreix ha sortit per primera vegada des de l'església de l'Assumpció i ha recorregut, malgrat la pluja, bona part dels carrers del territori. La comitiva s'ha dirigit a la seu de l'EMD, on Ses Majestats d'Orient han rebut de mans dels més petits les seves cartes.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, destaca la participació dels valldoreixencs a la cavalcada.

Montserrat Turu

Entre la festa i la gent dels carrers, hi ha un miler de persones rebent els Reis, malgrat el mal temps.


La seu de l'EMD ha acollit també diferents tallers, com un de pintura de cares, un de dibuix de nadales i un de decoració de globus. A més, una xocolatada popular ha permès als assistents recuperar forces.

L'Associació de Propietaris i Veïns de Can Casulleras ha guanyat el primer premi del concurs de carrosses, seguida del Club Esportiu Valldoreix i l'Església Protestant. La carrossa de Creu Roja s'ha endut un accèssit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.