Els Reis arriben als districtes en helicòpter, tren i carrossa


  • Comparteix:

A les Planes, Ses Majestats han canviat els cavalls per una carrossa

A les Planes, Ses Majestats han canviat els cavalls per una carrossa

Els Reis Mags han triat diferents mitjans de transport per visitar els districtes de la ciutat. A Mira-sol, malgrat el mal temps, Ses Majestats d'Orient han arribat en helicòpter. A la Floresta ho han fet en tren, mentre que a les Planes, Melcior, Gaspar i Baltasar han hagut de canviar els habituals cavalls per carrosses per culpa de la pluja. Reviu les cavalcades a Cugat tv

A Mira-sol, els Reis Mags han desafiat la pluja i han aterrat en helicòpter a la Zona Esportiva Municipal del districte, on els esperaven mig miler de persones. La comitiva s'ha aturat a l'església de Sant Joan Baptista per fer l'ofrena i després s'ha dirigit al Casal Cultural, on els més petits han tingut l'oportunitat de lliurar les seves cartes.

Ses Majestats d'Orient han arribat a la Floresta en un tren d'època. Després de la benvinguda a l'estació, la comitiva -que a causa del mal temps ha hagut de canviar la seva tradicional carrossa per tres cotxes 4x4- ha fet un petit recorregut fins el pavelló de Can Llobet, on s'ha ofert xocolata i coca a tots els assistents. Tot i el mal temps, centenars de persones s'han aplegat al complex esportiu per rebre els Reis Mags i lliurar les darreres cartes al Patges Reials.

A les Planes, per culpa de la pluja, Melcior, Gaspar i Baltasar no han pogut recórrer el districte a cavall i han triat finalment una carrossa engalanada com a mitjà de transport davant desenes de persones. La comitiva reial, acompanyada de diversos vehicles, ha sortit des del restaurant Ca l'Avi, a tocar de la plaça de la Creu d'en Blau, on els ha rebut Mossèn Pere. Abans d'acabar el seu recorregut i de rebre els desitjos dels més menuts de la zona, el tres Reis s'han aturat una estona a la residència per visitar la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.