La Creu Roja guanya el 10è concurs de carrosses de la cavalcada de Reis


Temes relacionats

Milers de persones desafien la pluja i segueixen l'arribada dels Reis Mags al centre ( 5/gen/10)

Valldoreix rep els Reis amb un miler de persones al carrer ( 5/gen/10)

Els Reis arriben als districtes en helicòpter, tren i carrossa ( 5/gen/10)

El concurs de carrosses preveu una participació similar a la de l'any passat ( 2/des/09)

Obert el termini per participar al concurs de carrosses de la cavalcada de Reis (24/nov/09)

Els Pericos de Sant Cugat repeteixen com a guanyadors del concurs de carrosses ( 5/gen/09)


  • Comparteix:

Carrossa de la Creu Roja

Carrossa de la Creu Roja

La Creu Roja s'ha endut el primer premi del concurs de carrosses de la cavalcada de Reis, que ha arribat a la 10a edició. Els Castellers i la penya Pericos de Sant Cugat, guanyadors de l'any passat, s'han adjudicat el segon i tercer premi, respectivament. Més d'una desena de carrosses han participat al concurs i han acompanyat a Ses Majestats pels carrers de la ciutat. L'organització també ha premiat Cugat.cat per la seva participació i col·laboració a la comitiva.

La representació dels Pica-pedra que ha dut a terme la Creu Roja en la seva carrossa li ha valgut a l'entitat el primer premi del concurs, dotat amb 500 euros. Els Castellers han estat distingits amb el segon premi, de 300 euros, i els Pericos i l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir s'han endut el tercer i quart premi respectivament, de 100 euros cada un. Les quatre entitats que s'han endut els primers premis repeteixen guardó, ja que també van ser reconegudes l'any passat.

El voluntari de la Creu Roja Francesc Poveda ha explicat que el premi és una recompensa pels col·laboradors de l'entitat.

Francesc Poveda

Sempre és agradable que quan un fa una feina anònima i tots posem el nostre gra de sorra fa molta il·lusió participar a la cavalcada i guanyar.


El cinquè, sisè i setè premi han estat per les carrosses del Patí Hoquei Sant Cugat, l'Associació de Veïns del Barri del Monestir i el Sant Cugat Esport. A més, l'organització ha premiat diverses entitats per la seva col·laboració i participació a la comitiva reial, entre elles, Cugat.cat.

Dos membres dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, l'alcalde, Lluís Recoder, i l'artista local Ferran Martí han fet de jurat del concurs d'aquest any, que ha sumat la seva 10a edició. Els guardons s'han entregat, com ja és tradició, a la sala de plens del consistori després de la cavalcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.