Cugat.cat vol ampliar Cugat tv al telèfon mòbil


  • Comparteix:

El diari electrònic Cugat.cat celebra aquesta setmana el segon any de vida amb la mirada posada en la millora de les noves tecnologies. Així ho ha dit la directora del grup multimèdia, Mònica Lablanca, que ha valorat positivament l'evolució que ha fet aquest mitjà de comunicació. Lablanca ha avançat a Cugat ràdio que un dels principals projectes que el grup de comunicació vol tirar endavant aquest 2010 és poder veure Cugat tv pel telèfon mòbil.

El diari electrònic Cugat.cat va néixer l'any 2008 amb l'objectiu de recollir tota la informació general i esportiva de la ciutat, la programació de Cugat ràdio i els vídeos de la productora audiovisual d'aquest organisme. Durant l'últim any s'ha creat dins la web Cugat.cat, Cugat tv, la televió online de Sant Cugat.

Els objectius que es marca Cugat.cat són millorar aquest servei i ampliar-lo al telèfon mòbil. Ho ha avançat la directora del mitjà, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Volem que la gent pugui veure les imatges més importants de Cugat tv a través del mòbil.


Un altre dels objectius que es marca Cugat.cat aquest 2010 és redissenyar el seu diari electrònic, així com augmentar el nombre de visites i arribar als 25.000 usuaris únics.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.