Castellers de Sant Cugat obren la temporada amb la 'Champions cugatenca'


  • Comparteix:

Presentació de la competició

Presentació de la competició

Castellers de Sant Cugat donen aquest dissabte el tret de sortida a la temporada amb el partit d'anada del partit de futbol-7 entre novells i veterans de la colla, l'autoanomenada 'Champions cugatenca'. La novetat d'enguany és la celebració d'una 'final' a dues voltes i que per primera vegada un dels dos equips lluirà l'equipació oficial per les competicions esportives dels castellers. El vencedor de cada edició tindrà el dret de vestir aquesta equipació el proper partit d'obertura de la temporada.

L'edició d'enguany començarà amb el passadís dels veterans als joves de la colla, que estrenaran la nova equipació per haver guanyat en l'edició anterior. La intenció dels camises verdes és comptar, a partir d'ara, amb una equipació oficial per tots els compromisos esportius. Ho ha explicat el membre de l'organització d'activitats esportives de Castellers de Sant Cugat, Nacho Ferrer.

Nacho Ferrer

Enguany hem encarregat unes samarretes per donar-li més oficialitat i perquè ens serveixin per totes les altres activitats esportives.




El partit d'anada es farà aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a la Zona Esportiva Municipal (ZEM) Jaume Tubau, de Coll Favà, amb els veterans vestint samarreta blanca i els novells estrenant la nova equipació verda. El partit de tornada es farà probablement a final de mes, però ni la data ni l'espai estan decidits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.