S'inicia el període de preinscripció als centres de secundària del municipi


  • Comparteix:

Avui comencen les preinscripcions per obtenir una plaça a batxillerat i cicles formatius de formació professional. El període per sol·licitar una plaça, que s'allargarà fins el 30 de maig, es combina amb visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer millor el funcionament de cada centre de secundària.

Els sol·licitants han d'omplir l'imprès i indicar-hi tots els centres als quals vol accedir, relacionats per ordre de preferència. La sol·licitud s'ha de portar al centre docent escollit en primer lloc o bé lliurar-la a l'Ajuntament.

Tot i que més del 90 per cent dels alumnes tenen plaça al centre que sol·liciten en primer lloc, el Departament d'Ensenyament es compromet a assignar sempre una altra de les opcions, seguint l'ordre de preferència indicat a la preinscripció.

Recordem que quan en un centre docent hi ha més sol·licituds que vacants, s'aplica un barem públic que té en compte l'existència de germans al centre, la proximitat del domicili i la renda, i també si l'alumne forma part de família nombrosa..
Tots els centres han de reservar unes places destinades a alumnes amb necessitats educatives especials o bé amb una situació social, econòmica o cultural desafavorida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.