La part santcugatenca de la pedrera Berta s'omplirà només amb terra i runa


Temes relacionats

La FAV alerta de la contaminació dels aqüífers a la pedrera Berta si es converteix en abocador (19/gen/10)

La Generalitat defensa l'ús de residus d'ecoparcs per restaurar la pedrera Berta (19/gen/10)


  • Comparteix:

La part santcugatenca de la pedrera Berta només es reomplirà amb terra i runa, tot i que una sentència del Tribunal Suprem permet abocar-hi bales de residus provinents d'ecoparcs. La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat que hi ha un acord entre l'Ajuntament i la propietat de la pedrera per reomplir el sot provocat per l'extracció de granit exclusivament amb materials inerts procedents de la construcció.

A l'espera d'estudiar amb detall la sentència del Tribunal Suprem que avala la possibilitat de reomplir l'antiga pedrera amb residus procedents d'ecoparcs, la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat que l'Ajuntament i la propietat tenen un acord, des del 1991, pel qual a la part santcugatenca de la instal·lació només s'hi abocarà runa i terra procedent de la construcció, i en cap cas residus d'ecoparcs.

Marta Subirà

Des del 1991 tenim un conveni amb la propietat pel qual la part de Sant Cugat només es reomplirà amb terra i runa de la construcció.


Tot i això, Subirà ha afegit que l'àrea de Medi Ambient seguirà de prop aquesta qüestió i que els serveis jurídics de l'Ajuntament analitzaran les possibles conseqüències per a Sant Cugat de la sentència del Tribunal Suprem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.