El CIT senyalitzarà de forma conjunta els polígons de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola


Temes relacionats

Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola defineixen les actuacions del CIT fins a finals del 2009 (12/nov/08)


  • Comparteix:

El Catalonia Innovation Triangle (CIT), que aplega les ciutats de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, senyalitzarà durant aquest 2010 els polígons d'activitat econòmica dels tres municipis. L'objectiu és millorar el seu accés i la seva promoció, que es farà sota la marca unificada del CIT. Tot i que el consorci ha demanat una subvenció al fons europeu FEDER per iniciar aquest projecte, el CIT executarà la proposta encara que no obtingui finançament extern.

El consell plenari del CIT ha aprovat aquest dilluns les accions concretes que desenvoluparà durant aquest any, prioritzant el Pla d'Actuació 2009-2012, aprovat el juliol passat. Es tracta de la promoció de la marca i la relació i l'intercanvi entre els diferents agents econòmics.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica quin serà el principal objectiu del CIT per aquest 2010.

Lluís Recoder

Volem que es comenci a visualitzar la feina feta fins ara. Sobretot amb la senyalització unificada pels parcs empresarials i polígons de les tres ciutats.



La millora dels polígons econòmics és una assignatura pendent dels tres municipis. Ho explica l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, qui ostenta la presidència del consorci.

Carme Garcia

Tenim preocupacions comunes, com modernitzar els polígons d'activitat econòmica.



Els tres representants municipals han coincidit a destacar la importància de sumar esforços però sense crear noves estructures, sinó aprofitant les pròpies de cada consistori. Ho explica l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona.

Carme Carmona

Hem de cercar nous models i camins. Plantegem noves solucions i sumen per aconseguir vertebrar el desenvolupament econòmic.


El Pla d'Actuació pel 2010 inclou el desenvolupament de diverses mesures emmarcades en sis eixos a executar com són les infraestructures, la gestió dels polígons, les telecomunicacions, els serveis avançats, el foment de l'activitat econòmica i la promoció de la marca CIT a l'exterior.

Per desenvolupar aquestes accions, el CIT compta amb un pressupost de 174.000 euros, doblant així la dotació de l'any anterior i que per primer cop compta amb una partida per a inversions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.