Jordi Pujol presenta el segon volum de les seves memòries a l'ANC


  • Comparteix:

Pujol en un acte d'Òmnium Sant Cugat

Pujol en un acte d'Òmnium Sant Cugat

Jordi Pujol presenta aquesta tarda el llibre 'Memòries II. Temps de construir' de la mà d'Òmnium Cultural. L'acte tindrà lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a dos quarts de vuit del vespre. La presentació anirà a càrrec de l'alcalde, Lluís Recoder; el director de l'ANC, Josep Maria Sans Travé, i del president d'Òmnium a Sant Cugat, Joan Franquesa.

'Memòries II. Temps de construir', editat per Proa, és el segon llibre de Jordi Pujol. En aquesta darrera ocasió relata els anys del seu mandat i, com diu la mateixa editorial, 'va protagonitzar i interpretar episodis crucials de la nostra història recent'.

Jordi Pujol va publicar un primer volum de memòries l'any 2007. Aquest segon volum comença amb la seva investidura com a president de la Generalitat i relata episodis com el 23-F, la complexa situació de CiU davant el referèndum de l’OTAN, la creació de TV3 i els Jocs Olímpics de Barcelona, entre d'altres moments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.