Quatre noves precandidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

La màgia i la música local centraran la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Sant Cugat (13/gen/10)

Ja es poden proposar candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat a les instal·lacions de Cugat.cat (10/nov/09)


  • Comparteix:

Carles Casajuana, en una imatge d'arxiu

Carles Casajuana, en una imatge d'arxiu

Carles Casajuana, Lluís Calvo, Montserrat Rumbau i Joan Troyano, i la discoteca per a persones amb discapacitat són les quatre noves precandidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat. Les noves propostes de la comissió s'afegeixen a les tretze ja existents i a la del jugador veterà de tennis, Albert Meca, la precandidatura del qual també s'ha presentat en les darreres setmanes. El procés participatiu de suport a les precandidatures i presentació de noves propostes romandrà obert fins el 12 de febrer.

La comissió de propostes dels premis considera el pregoner de la darrera Festa Major, Carles Casajuana, com un dels possibles precandidats per haver estat guardonat amb el Premi Ramon Llull 2009 per la seva novel·la 'L'últim home que parlava català'. El poeta resident a la ciutat Lluís Calvo és una altra de les propostes per haver rebut el premi Vicent Andrés Estellés per la seva obra 'Col·lisions'.

Montserrat Rumbau i Joan Troyano han coordinat el projecte 'L'Abans de Sant Cugat del Vallès' que ha vist la llum el 2009 i que també els ha valgut una precandidatura als guardons. De la mateixa manera, la comissió ha tingut en compte la discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual, organitzada per ASDI, el Bocca i la Caixa, i sorgida a proposta de la Taula per a persones amb discapacitat.

Els precandidats no seran candidats en ferm fins que la comissió no elevi al jurat els noms de persones i entitats que opten definitivament als premis.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, avançava la setmana passada a Cugat.cat que confia que la nova edició dels premis continuï amb l'èxit de participació ciutadana obtingut en els darrers guardons.

Jordi Puigneró

Crec que continuaran sent un èxit de participació, com cada any.


TVE de Catalunya, Delphi, EsadeCreàpolis, el cineasta Santiago Zannou, l'extennista Albert Costa, la Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació i el Capio Hospital General de Catalunya (HGC) ja opten a ser candidats als guardons locals. Els guanyadors recolliran el seu premi el 28 de febrer al Teatre-Auditori, en una cerimònia on la màgia tindrà un paper protagonista.

Les votacions es poden fer a la xarxa, al web Santcugat.cat/premis2009, i dipositant butlletes a les urnes dels equipaments municipals i a la seu de Cugat.cat, al carrer Plana de l'Hospital 12-14.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.