Oberta la investigació per una bretolada que ha omplert de fum el Monestir


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra i Policia Local han obert una investigació per esclarir la bretolada que ha provocat que l'església del Monestir s'hagi omplert de fum aquest dimecres a la tarda. Dos individus, encara sense identificar, han col·locat a l'interior de l'edifici una llauna que contenia líquid inflamable. Dotacions dels dos cossos policials i de Bombers s'han desplaçat fins a l'església i han pogut retirar l'objecte sense incidents, tot i que ha provocat una gran fumerada. La bretolada no ha causat danys materials ni ha alterat l'activitat habitual de l'església.

L'incident ha tingut lloc a un quart de set de la tarda, quan dues persones han entrat a l'església i han col·locat una llauna encesa a prop d'un pilar que ha escampat una densa fumerada per tot l'edifici.

El rector de la parròquia, Blai Blanquer, ha dit que la gamberrada no ha causat danys materials a l'església.

Blai Blanquer

Algú ha posat un producte que ha fet molt de fum. S'ha apagat, però l'església ha quedat plena de fum. Els que ho han fet han marxat corrents.





Els bombers han descartat que el fum fos tòxic i les activitats de l'església transcorren amb normalitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sembla mentida que encare es pugui ser tan gamberro i bretol,han fan pena per la seva falta de cultura,pró mareix-en una bona temporada a la "sombra".

kaltruku. Enviat el 21/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.