Els bars i restaurants, descontents amb l'enduriment de la llei antitabac


Temes relacionats

El Gremi de Restauradors preveu tancaments de locals si s'endureix la llei antitabac (22/gen/10)


  • Comparteix:

Els restauradors consultats per Cugat.cat critiquen la reforma de la llei antitabac que prohibirà fumar a l'interior de bars i restaurants. Els entrevistats també han lamentat les reformes que han hagut de fer en molts casos per adaptar-se a la normativa vigent fins ara i que, amb la nova legislació, no serviran de res.

Els propietaris de bars i restaurants han expressat la seva opinió a Cugat.cat.

Restauradors

S'hagués hagut de fer en el seu moment. / Jo la veig incorrecte, ens hem deixat molts diners per adaptar una zona.









Segons molts restauradors, si el futur de la llei era la prohibició total de fumar, s'hauria d'haver aplicat en un principi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

En estos casos es cuando los politicos deberian utilizar los referendus y utilizarlos y sabrian la opinión del pueblo, de esta manera se no prohibe una cosa como es el fumar, que lo han decidido por nosotros los votantes.

Mart. Enviat el 22/gen/10


Senyors amos de Bars i Restaurants,a veure ho trobo exageradissim que digueu haureu de tancar per que no es pugui fumar... jo SEMPRE miro on No es pot fumar per entrar ja que de sempre la "pudor" i el fum del tabac m´ha molestat,em provoca una mena d´alergia que no puc resistir.Ah! i estic segura que no soc jo l´unica persona que li passa,uns d´una manera i altres d´una altre ens PERJUDICA a la SALUT.Així que primer de tot la SALUT o no? Hi han països europeus que ja fa anys que aquesta llei la tenen i no passa res.Jo dic MOLT BENVINGUDA AQUESTA LLEI.Ja serà hora que en aquest païs es procuri per la salut dels ciutadans!

Una anti-tabac. Enviat el 22/gen/10


Estic d'acord amb Una anti-tabac. Estic farta de respirar el dum tòxic dels altres. El primer és la salut i ja hi ha prous càncers com perquè sumem punts per tenir-ne més. a mi m'encanta aquesta llei!!!

Marta. Enviat el 22/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.