El programa 'Qualifica't', presentat a la ciutat, facilita l'obtenció de títols de formació professional als treballadors


  • Comparteix:

Moment de la presentació de 'Qualifica't'

Moment de la presentació de 'Qualifica't'

El programa 'Qualifica't', impulsat per la Generalitat i presentat aquest dijous a Sant Cugat, permetrà convalidar l'experiència professional amb assignatures de cursos formatius. D'aquesta manera, tots aquells que compten amb experiència laboral certificada i que no tenen cap títol que ho acrediti podran completar els seus estudis de forma flexible. La iniciativa s'ha donat a conèixer a la comarca al Trade Center de la nostra ciutat amb la presència de la directora dels Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental del govern, Anna Riuró.

'Qualifica't' va dirigit a persones que hagin treballat com a mínim tres anys i que no comptin amb cap titulació que els acrediti en la seva especialitat.

El coordinador del programa al Vallès Occidental, Miquel Cortés, explica els avantatges de 'Qualifica't'. Són declaracions a Cugat.cat.

Miquel Cortés

El programa implica el reconeixement de la formació que s'ha rebut per altres canals que no són l'acadèmic.


Aquesta iniciativa de la Generalitat aportarà un important guany social ja que suma l'experiència laboral i la qualificació teòrica. Ho explica la directora de Serveis Territorials del Vallès Occidental, Anna Riuró.

Anna Riuró

Aquest programa representa un important guany social.





El programa s'ha presentat aquest dijous al Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.