Els patinadors estrenen la nova pista d'skate del Parc de la Pollancreda


  • Comparteix:

Un patinador pratica l'skate sobre la nova pista

Un patinador pratica l'skate sobre la nova pista

L'Ajuntament ha habilitat una zona d'skate-board al parc de la Pollancreda. Així, el consistori vol posar punt i final a les destrosses que, fins ara, provocaven els patinadors a la plaça del Centre Cultural. El nou espai s'acompanya d'una pista poliesportiva que ha suposat un inversió total de 117.000 euros.

Els amants del monopatí i el patinatge en línia disposen, a partir d'arta, d'una zona de 500 metres quadrats per fer realitat les seves acrobàcies. En aquest espai, s'ha instal.lat una pista en forma de ''U d'un metre vuitanta d'alçada i una rampa de 40 centímetres per fer salts.

L'Ajuntament ha fet aquesta actuació al parc de la Pollancreda per ser un lloc pròxim al centre i, a la vegada, allunyat de les zones residencials. D'aquesta manera es garanteix la tranquilitat dels veïns i s'erradiquen les actituds incíviques, tal i com explica l'alcalde, Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Demano als patinadors que tenint aquest lloc específic per fer skate no ho facin en altres llocs de la ciutat on fan malbé el mobiliari urbà


Aprotitant les grans dimensions del recinte, el consistori té previst incorporar, en el futur, més elements per a la pràctica del skate-board.

A banda de patinar, els santcugatencs poden fer altres esports al parc de la Pollancreda. L'Ajuntament ha construït una pista poliesportiva descoberta per jugar a bàsquet i futbol sala. L'alcalde ha donat més detalls d'aquesta pista:

Lluís Recoder

Aquí al costat hem fet una altra pista esportiva de lliure accès


Per facilitar l'accès dels ciutadans a la pista, es preveu continuar un dels camins que travessen el parc fins a l'avinguda de les Corts Catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.