Arrenca el 6è cicle 'Dona i Salut' amb consells de salut bucodental


Temes relacionats

Torna el cicle 'Dona i salut', centrat en la salut bucodental, el papil·loma humà i la fibromiàlgia (21/gen/10)


  • Comparteix:

La regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer, presentant la 6a edició del cicle 'Dona i Salut'

La regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer, presentant la 6a edició del cicle 'Dona i Salut'

El 6è cicle 'Dona i Salut' arrenca aquest dimarts amb la xerrada 'Una bona queixalada...'. Les doctores Maria Jaume i Teresa Garcés tractaran els problemes més habituals en l'àmbit de la salut bucodental en una conferència que tindrà lloc a la Casa de Cultura a dos quarts de vuit del vespre.

La conferència forma part del cicle 'Dona i Salut' que enguany arriba a la seva 6a edició. Les altres dues propostes per aquest any se centraran en el debat al voltant de la vacuna contra el virus del papil·loma humà i la fibromiàlgia.

El 25 de maig, l'epidemiòleg i oncòleg santcugatenc Xavier Bosch engegarà un debat al voltant dels avantatges i inconvenients de la vacuna contra el virus del papil·loma humà. La iniciativa, que es farà a la Casa de Cultura a dos quarts de vuit del vespre, estarà vinculada al Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones que se celebra el 28 de maig.

El cicle es tancarà amb una temàtica ja tractada en altres edicions: la fibromiàlgia. En aquesta ocasió es parlarà de la malaltia des de dues vessants complementàries, el tractament mèdic que s'aplica als malalts i les teràpies alternatives. La conferència tindrà lloc al Centro Popular Andaluz (CPA), també a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.