La plataforma local contra la guerra creu que la Junta Electoral atempta contra la llibertat d'expressió


  • Comparteix:

La Plataforma Aturem la Guerra considera que l'intent de prohibir als col·legis electorals l'exhibició de cartells amb el lema 'no a la guerra' per part de la Junta Electoral Central és un atemptat a la llibertat d'expressió. La Plataforma creu que el ciutadà ha de ser lliure d'expressar la seva opinió sempre que no faci publicitat de cap candidatura o agrupació electoral que es presenti a les eleccions municipals.

La Plataforma considera que la rectificació de la Junta Electoral Central és confusa, i en qualsevol cas vol mostrar el seu rebuig a la prohibició d'exhibir lemes contra la guerra als col·legis electorals. Segons un dels portaveus de la plataforma, Ramon Pros, la resolució que va fer la Junta Electoral responia a pressions polítiques:

Ramon Pros

Hi ha una influència del PP per desmotivar la ciutadania, però la ciutadania ha dit que no


La plataforma ha lamentat que s'hagi ignorat completament les mobilitzacions i sensibilitats socials dels últims mesos. Segons Pros, el missatge "No a la guerra" respon a un clamor social, i considera un error donar-li una dimensió política:

Ramon Pros

Donar-li caràcter polític a una cosa que és de sentiment ciutadà no procedeix fer-ho


La Plataforma ha convocat als ciutadans a la cassolada popular i a la manifestació de protesta pel centre històric de la ciutat el dia 24 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.