Un incendi crema un magatzem a la rambla Jacint Verdaguer de Valldoreix


  • Comparteix:

Un incendi ha cremat aquest dimecres a la tarda un magatzem ple de brossa al número 143 de la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix. Les flames han afectat l'espai, separat de l'estructura de la casa, l'immoble en qüestió i la tanca d'una finca veïna. Sis dotacions de Bombers, Policia Local i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat a la zona per apagar el foc. Les causes de l'incendi encara es desconeixen tot i que Mossos han confirmat a Cugat.cat que no es contempla, de moment, que el foc fos intencionat. La policia ja ha enviat les diligències informatives al jutjat de guàrdia.

El magatzem estava completament ple de brossa i objectes inutilitzats que les flames han arrasat amb facilitat. Tot i que l'espai estava separat de l'estructura de la casa, aquesta també ha resultat afectada per les flames, encara que no ha cremat en la seva totalitat. Un cop apagat el foc, els Bombers han segellat l'espai amb una capa d'escuma.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, i la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi. També hi han anat els vocals del grup CiU-Actuem Josep Puig, Susana Herrada i Eduard Delgado.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els veins d'aquet edifici siniestrat ja em posat varies denuncies a la EMD pel lamentable estat,bruticia etc. La resposta de la EMD ha sigut nula,com totes les coses que fan.Tenim un govern totalment inoperant.Aixo si ells cada mes cobren els seus sous,i pel que tinc entes son bastant suculents.

David. Enviat el 28/gen/10


Quan farà cas l'EMD de les queixes dels veïns? Fem instancies i denuncies que no ens contestan, son insensibles davant les necessitats dels ciutadans i tenim que soportar la prepotencia de la presidenta. Una presidenta que no sap gobernar amb el seu mini-equip. Que no ho veu que está en minoría i va en contra de Valldoreix? Anim CIU-ACTUEM, que ja queda poc, i gràcies per continuar trevallant!!

veïna de valldoreix. Enviat el 28/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.