L'Escola de Música ha tancat avui per precaució després de la fuita de gas


  • Comparteix:

L'escola de Música no ha pogut obrir avui

L'escola de Música no ha pogut obrir avui

L'Escola Municipal de Música no ha pogut obrir avui les seves portes després de la fuita de gas que hi ha hagut aquest matí a causa de les obres d'ampliació del centre. La calefacció del recinte no funciona i la temperatura és massa baixa com per poder garantir bones condicions als usuaris. A més, els tècnics encara han registrat algunes olors de gas a l'edifici. L'incident, que ha passat a dos quarts de nou, ha obligat a tallar el subministrament de gas del centre, un tall que no ha afectat els veïns de la zona.

Segons els Bombers, la fuita l'han provocada les obres d'ampliació de l'escola per convertir-la en conservatori. L'incident ha passat poc abans de dos quarts de nou del matí, quan una màquina ha trencat una canonada de gas. La fuita ha estat exterior i, en aquell moment, l'Escola de Música estava buida perquè encara no havia obert les portes.

El director de l'escola, Joan Josep Gutiérrez, ha aclarit a Cugat.cat que el centre no ha pogut reobrir les portes aquesta tarda per reprendre la seva activitat habitual.

Joan Josep Gutiérrez

No obrirem perquè no funciona la calefacció i encara s'han registrat olors de gas.


A les nou del matí, l'empresa Gas Natural ha tallat el subministrament per evitar riscos. Dues dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins la zona per assegurar que no hi havia bosses de gas acumulades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.