L'escola Thau reflexiona sobre els murs en el Dia de No Violència


  • Comparteix:

Vista aèria de l'escola

Vista aèria de l'escola

Els alumnes de l'escola Thau reflexionen sobre els murs que separen les persones coincidint amb el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Les activitats programades pel centre busquen conscienciar els alumnes sobre les separacions físiques, ideològiques, religioses i econòmiques entre comunitats i persones. Durant els darrers dies, els escolars han construït un mur de cartró sobre el qual han escrit i dibuixat qüestions tractades a les aules i relacionades amb la pau.

Amb motiu del Dia Escolar de la No Violència, l'escola Thau proposa reflexions entorn de la pau als seus alumnes. El més petits, parvulari i primària, han treballat el concepte a través de diferents activitats i han conegut l'exemple de Gandhi.

A secundària han anat més enllà, treballant el concepte de mur des de diferents perspectives, les separacions físiques, les ideològiques i religioses, i també les separacions socials i econòmiques. Així ho ha explicat la directora del centre, Teresa Triadú. Són declaracions a Cugat.cat.

teresa triadú

Tots coneixem els murs més coneguts. Ara han pogut descobrir altres murs menys coneguts i des de diferents punts de vista.



Els tabús, les injustícies, els drets humans i el fenomen migratori són altres elements que poden construir murs al món i que s'han tractat a l'escola durant aquests dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.