L'Ajuntament modificarà els contenidors soterrats per evitar més avaries


  • Comparteix:

Es modificaran els contenidors soterrats.

Es modificaran els contenidors soterrats.

L'Ajuntament millorarà els contenidors soterrats, canviant el sistema d'elevació, amb l'objectiu de reduir avaries i costos de manteniment. Les obres, que tenen un cost de 180.000 euros, també serviran per adaptar els recipients per permetre la recollida d'envasos.

L'àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament modificarà el sistema d'elevació de vuit bateries de contenidors soterrats. Fins ara funcionaven a través d'un mecanisme hidràulic, accionat per un sistema elèctric, que no era del tot òptim i provocava que s'haguessin d'efectuar sovint tasques de manteniment. La modificació consisteix en canviar-lo per un sistema mecànic que simplificarà el procés de recollida, ja que els camions d'escombraries podran recollir el contenidor amb només un 'braç' mecànic. Aquesta simplificació del procés provocarà que es redueixin les avaries i les tasques de manteniment i permetrà incloure als contenidors un sistema de recollida d'envasos.

Durant el temps que durin les obres, dos mesos, s'adaptaran contenidors a la superfície, al costat dels soterrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.