Els socis dels Castellers reafirmen el seu suport a la junta


  • Comparteix:

Actuació dels Castellers de Sant Cugat a la plaça d'Octavià

Actuació dels Castellers de Sant Cugat a la plaça d'Octavià

Els socis dels Castellers de Sant Cugat han donat suport al president, Santi Casanovas, i al cap de colla, Èric Bellmunt, perquè continuïn al capdavant de l'entitat un any més. La candidatura continuista ha sumat 44 vots a favor, 14 en contra i dues abstencions. La junta, reelegida aquest dissabte en una assemblea ordinària, ha presentat un pla d'actuació per aquesta temporada amb el qual contemplen diferents iniciatives per donar-se a conèixer, per atraure nous castellers i per integrar els nouvinguts.

La votació en assemblea també ha consolidat Jordi Serrano en la vicepresidència, Aida Vives en la secretaria i Nacho Martínez com a tresorer.

El president dels Castellers de Sant Cugat, Santi Casanovas, valora aquesta reelecció i convida els socis a presentar una candidatura alternativa de cara l'any vinent.

Santi Casanovas

Agraeïxo la confiança. Hem tingut vots en contra, però són normals perquè quan exerceixes el càrrec no tothom pot estar d'acord amb les decisions.



Casanovas també ha avançat que han aprovat un pla d'actuació per aquest 2010. L'entitat es proposa potenciar el local social, llançar la campanya divulgativa per integrar nouvinguts 'Tots som una colla', destinar el 0,7% del pressupost de la colla a un Pla d'Ajuda a Haití i elaborar un pla de comunicació per donar a conèixer l'entitat.

A més, la branca tècnica de la colla també s'ha marcat nous reptes per aquesta temporada. Els avança Casanovas.

Santi Casanovas

Fer castells de 7 molt aviat, descarregar la torre de 7 i el 4 de 8 i fer una campanya per recuperar antics castellers.




L'assemblea s'ha celebrat aquest dissabte a la Casa de Cultura.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.