El ball de carnaval no es farà enguany per manca d'equipament


  • Comparteix:

Sant Cugat no tindrà ball de carnaval aquest any. Ho ha confirmat a Cugat.cat el membre de Profeslo, entitat organitzadora de la cita a la ciutat, Quim Pla, que ha explicat que s'han quedat sense l'espai del pavelló de la rambla del Celler. Pla ha afegit que el carnaval se celebrarà dissabte amb la tradicional comparsa pels carrers de la ciutat i amb el cercatasques. Diumenge serà el torn del ball de Gitanetes dins els actes infantils del carnestoltes.

El ball de carnaval es feia a un dels pavellons de la rambla del Celler, però l'Ajuntament va decidir a finals de l'any passat no obrir més aquest equipament esportiu municipal a aquest tipus d'esdeveniments festius per un canvi en la normativa de seguretat.

Durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons', el membre de Profeslo Quim Pla ha criticat que a Sant Cugat no hi hagi un espai cobert per acollir aquest tipus d'esdeveniments durant l'època de tardor i hivern.

Quim Pla

A Sant Cugat no hi ha cap espai cobert per organitzar un ball d'aquestes característiques.



Pla ha explicat quines novetats hi haurà durant el dissabte de carnaval amb el concurs de comparses i el cercatasques.

Quim Pla

Continuem amb el concurs de comparses tot i que els premis es donaran al carrer. S'està pensant de variar el funcionament del cercatasques.





Diumenge serà el torn dels més menuts amb el ball de Gitanetes, una adaptació del tradicional ball de Gitanes per als nens i nenes d'entre vuit i 12 anys.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ostres! el ball del carnaval era el més divertit de la festa!! com pot ser que se suspengui una cosa així? a qui fa mal que el jovent s'ho passi bé???

Noia. Enviat el 3/feb/10


És una vergonya que una ciutat de gairebé 70.000 habitants no pugui fer un ball de carnaval!!! Lamentable

. Enviat el 3/feb/10


Santcugatenques, santcugatencs... Ja no és que no hi hagi llocs on tocar en directe, una demanda un pèl més específica... ÉS QUE NO HI HA LLOCS ON CELEBRAR LES 4 FESTES CLÀSSIQUES DE L'ANY... Què, aquest any se suspendrà la Festa Major per manca de lloc?? AAAh, no, és cert, que la Festa Major té lloc a l'aire lliure i Sant Cugat va sobrat de parcs verds... Tenim "el parc verd més gran d'Europa", no? Quin prestigi! A més, els santcugatencs som un model de civisme i recollim les caques de gos! (("¡Ah, por cierto, pretendía ser sarcástico!" Homer Simpson dixit))

ooootra más! (tall APM). Enviat el 3/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.