Els Premis Ciutat de Sant Cugat, més màgics que mai


Temes relacionats

Cugat.cat acosta en directe la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat ( 2/feb/10)

Quatre noves precandidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat (19/gen/10)

Costa i Cohí, precandidats dels premis Ciutat de Sant Cugat (30/des/09)

L'organització del 13-D i Xavier Bosch, precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat (30/des/09)

Recoder: 'Les entitats són grans protagonistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat' ( 9/nov/09)

Primeres set precandidatures dels Premis Ciutat de Sant Cugat ( 4/nov/09)


  • Comparteix:

La màgia embolicarà la gala de lliurament de la 5a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, que tindrà lloc el 28 de febrer al Teatre-Auditori. Les sorpreses i l'ambient oníric on tot és possible seran els fils conductors d'aquesta celebració que guardonarà cinc entitats o personalitats de la ciutat. El Mag Lari serà l'encarregat de transportar els assistents al món de la màgia, mentre que La Puerta de los Sueños obrirà la gala amb una versió pop de l'himne de Sant Cugat.

La màgia agafa el relleu a la música, el teatre, la dansa i el circ, que van protagonitzar les edicions anteriors d'uns premis que volen reconèixer l'esforç de persones i entitats de la ciutat.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, explica la importància d'aquests guardons.

Jordi Puigneró

El que intenten és reconèixer l'esforç. Volen generar identitat santcugatenca.


En aquesta ocasió, els protagonistes, a banda dels guardonats, seran el Mag Lari i La Puerta de los Sueños. Tots dos seran els encarregats d'omplir de sorpreses una de les nits més emblemàtiques de la ciutat.

A banda de les sorpreses que portarà el món de la màgia, la gala comptarà amb novetats. Enguany, la celebració fa un pas més i tindrà programes de mà en braille, després que l'any passat ja es va incorporar la subtitulació per a persones sordes. A més, aquesta 5a edició incorpora Vodafone com a patrocinador, que s'afegeix a Opel Autocugat. Els responsables de les dues empreses, Josep Maria Negre, d'Opel Autocugat, i Joana Sánchez, de Vodafone, expliquen els motius de la seva col·laboració, respectivament.

Josep Maria Negre i Joana Sánchez

Són els premis més importants que hi ha a Sant Cugat. / Ens volem integrar a la ciutat.


Les votacions ciutadanes estaran obertes fins el 12 de febrer, a través d'Internet i de les diferents urnes habilitades als equipaments municipals. De moment, la comissió de propostes ha donat a conèixer 18 precandidatures, d'entre les quals un jurat haurà de triar els cinc guardonats.

Les entrades per assistir a la gala, que són gratuïtes però limitades, es podran recollir a partir de dilluns que ve a l'Oficina de Turisme. Les persones que no puguin assistir a l'entrega dels premis, podran seguir l'esdeveniment a través de Cugat tv, que retransmetrà en directe la cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.