Cugat.cat acosta en directe la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Els Premis Ciutat de Sant Cugat, més màgics que mai ( 2/feb/10)


  • Comparteix:

Cugat tv estrenarà després el canal Premis Ciutat de Sant Cugat

Cugat tv estrenarà després el canal Premis Ciutat de Sant Cugat

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat retransmetrà la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat en directe. L'objectiu és acostar un dels esdeveniments més significatius del municipi a tota la ciutadania. Els santcugatencs podran seguir a temps real a través d'Internet el desenvolupament de la cita, que tindrà lloc el 28 de febrer al Teatre-Auditori.

Tots aquells que no es vulguin perdre la gala, indiferentment del lloc on estiguin, podran seguir el lliurament dels Premis Ciutat de Sant Cugat a través d'Internet. Aquest és el segon cop que Cugat.cat retransmet en directe l'esdeveniment. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'objectiu d'aquesta iniciativa.

Mònica Lablanca

Volem posar el nostre granet de sorra. Volem ser una finestra oberta al món i que tothom pugui veure què passa a Sant Cugat.



A més de la retransmissió en directe, Cugat tv oferirà el vídeo íntegre de la gala que es podrà visualitzar en qualsevol moment. D'aquesta manera, no només es podrà seguir la cita a temps real, sinó que també es podrà visionar posteriorment.

Cugat.cat ja ha retransmès en directe altres esdeveniments significatius de la ciutat com les activitats de la Setmana del Llibre, el pregó de Festa Major i actes fora de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.