L'ONG 180 Graus, amb seu a Sant Cugat, recapta 8.000 euros per Haití


Temes relacionats

L'ONG 180 Graus inicia un projecte de vacunació a la República Dominicana (30/mai/08)


  • Comparteix:

L'ONG 180 graus ha enviat aigua, medicaments i aliments en llauna als damnificats d'Haití

L'ONG 180 graus ha enviat aigua, medicaments i aliments en llauna als damnificats d'Haití

L'ONG local 180 graus, encarregada de dur a terme projectes educatius a la República Dominicana, ha recaptat 8.000 euros per portar aigua, medicaments i aliments en llauna als damnificats pel terratrèmol d'Haití. L'organització ha viatjat a Port-au-Prince durant una setmana per controlar l'arribada de l'ajut. L'entitat ha rebut 600 euros de les comunitats agrícoles dominicanes de Guaymate, on la meitat de la població és d'origen haitià, i donacions de la nostra ciutat i de l'estat de Nova York, entre altres.

El president de l'ONG 180 graus, Guillermo Aramburo, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat el desenvolupament de la campanya de recaptació a la República Dominicana.

Guillermo Aramburo

La ràdio pública de Guaymate va organitzar una marató de recaptació de diners.


Una comitiva de 180 graus s'ha desplaçat durant vuit dies a Haití amb l'objectiu de controlar l'arribada de l'ajut als damnificats del terratrèmol. Organitzacions jesuïtes que treballen a la zona han col·laborat amb l'associació santcugatenca en les tasques de distribució de l'aigua, els medicaments i els aliments entre la població haitiana.

Aramburo explica l'organització de l'ajut humanitari a Haití.

Guillermo Aramburo

Hi havia una persona que s'encarregava de comprovar que es lliuressin les ajudes i un altre s'encarregava de mantenir la higiene a la zona.


L'associació ha comptat amb el suport de Metge Sense Fronteres (MSF), Unicef i l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID). L'ONG local estudia ara engegar una nova campanya conjuntament amb les agrupacions civils haitianes per enviar material d'acampada a les zones més afectades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.