Benvinguda de la ciutat a la Carla Montserrat Alsina, la primera santcugatenca del 2010


  • Comparteix:

Sant Cugat ha donat la benvinguda aquest dijous a la primera santcugatenca del 2010, Carla Montserrat Alsina. L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit un acte que ha servit per presentar en societat la guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', organitzat per Cugat ràdio (91.5 FM) amb el suport de Catalana Occident i de diversos comerços locals.

La sala de plens de l'Ajuntament ha estat l'escenari per donar la benvinguda oficial a la primera santcugatenca d'enguany, Carla Montserrat Alsina Petit, nascuda el 2 de gener al Capio Hospital General de Catalunya en un part dirigit pel doctor Gómez Cabeza.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha donat d'aquesta manera la benvinguda a la nova santcugatenca.

Lluís Recoder

Diuen que els nens vénen amb un pa sota el braç. En aquest cas, aquests obsequis són la manera de donar la benvinguda.



La directora del grup multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha fet entrega d'un obsequi, en nom dels organitzadors de la iniciativa, perquè la petita es comenci a familiaritzar amb les noves tecnologies.

Mònica Lablanca

Fins ara regalàvem una ràdio. Ara, lliurem a la Carla Montserrat un ordinador perquè s'habituï a Cugat.cat.



De la seva banda, el pare de la criatura, Albert Alsina, ha explicat que després de viure a diferents ciutats del món han decidit establir-se a Sant Cugat i ha destacat la gran rebuda que els hi ha fet la ciutat.

Albert Alsina

Hem tornat a Sant Cugat, és un gran lloc per viure. A més, un acte com aquest és donar la benvinguda a tots els nadons del 2010.



Els pares de la primera santcugatenca del 2010 han rebut diversos obsequis, com una pòlissa d'assegurances per valor de 1.500 euros de mans de la Fundació Catalana Occident. La iniciativa també compta amb el suport d'Eroski, Un pequeño mundo, Punt Fresc, Sant Cugat Hotel & Restaurant, Diari de Sant Cugat, Vins Noè, Centre d'Estètica Donna i Sàbat.

Nascuda el 2 de gener al Capio Hospital General de Catalunya (HGC), la Carla Montserrat va ser el primer nadó inscrit al registre civil de la ciutat. Va néixer en perfecte estat de salut, amb un pes de tres quilos i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.