El regidor de Seguretat Ciutadana titlla de 'precipitades' i 'desafortunades' les declaracions d'Esade


Temes relacionats

Esade valora positivament el seu primer any a Sant Cugat, però denuncia actes vandàlics ( 4/feb/10)

ERC demana explicacions a Esade per acusar alguns veïns d'actes vandàlics ( 5/feb/10)


  • Comparteix:

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, assegura a Cugat.cat que no té constància que s'hagin posat denúncies per actes vandàlics contra vehicles estacionats a les zones properes al campus d'Esade, tal com ha denunciat un dels responsables del centre, Carlo Gallucci. Martorell creu que les afirmacions de Gallucci són 'precipitades' i 'desafortunades'.

En declaracions a Cugat.cat, Xavier Martorell ha assegurat que la Policia Local no té cap denúncia feta en aquest sentit i ha dit que els veïns de la zona propera al centre educatiu tenen una 'actitud exemplar'.

Xavier Martorell

Aquestes declaracions crec que són una mica precipitades i crec que no es pot jutjar als veïns perquè han tingut sempre una actitud exemplar.









Martorell assegura que la Policia Local no té constància de les denúncies.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que no hi hagi denuncies a la Policia Local no vol dir que els actes no existeixin. Es pot denunciar al Mossos, al Jutjat, o simplement no denunciar... Hauria de preocupar-se més per saber si els fets existeixen i possar-hi remei, abans de dedicar-se a valorar les declaracions.

Ciutadà. Enviat el 5/feb/10


Davant d\'un problema la ultima cosa que es pot fer es tancar els ulls com fa el Sr. Xavier Martorell i esperem que ara que ja han començat a arribar denuncies es vulgui arribar fins al fons d\'aquesta qüestió. De moment els estudiants d\'ESADE seguim fent cursets intensius de com canviar una roda punxada...

m. Enviat el 16/feb/10


M\\'he gastat 250 euros en rodes punxades I PRETEN VOSTÈ QUE PERDI 3 HORES EN UNA COMISARIA POSANT UNA DENUNCIA? Per què? Al final l\\'home farà el que li doni la gana, perque com a molt pagarà una multa i estarà una nit a la presó i jal tindrem un altre cop amb el seu hobbie. Preocupis de posar-hi solució i menys xerrar.

Oriol. Enviat el 1/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.