El grup municipal del PSC és el Botifler de l'any 2009


Temes relacionats

Obert el període de votacions a Botifler de l'Any (12/gen/10)


  • Comparteix:

El grup municipal del PSC és el Botifler de l'any 2009, segons l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC). El fet de no participar en la votació de la moció de suport a la celebració de la consulta del 13-D a la ciutat li ha valgut a la formació el premi amb un 42% dels vots. L'entitat també ha reconegut amb una menció especial la trajectòria del regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, que ja va ser Botifler l'any passat. En total, 344 persones han participat a la votació.

Al guanyador de Botifler de l'any 2009, el grup municipal del PSC, el segueix en segon lloc l'historiador Domènec Miquel, amb un 21% dels vots. En tercera posició ha quedat el director d'EsadeCreàpolis, Joan Riera, amb un 19% de les votacions. La direcció de Sharp ha ocupat la quarta posició amb el 18% dels vots.

El portaveu de l'AJSC, Albert Artigas, explica les raons del reconeixement especial al regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell.

albert artigas

No era pertinent donar el premi a la mateixa persona, però ha fet mèrits per tenir un reconeixement especial.




L'AJSC ha aprofitat el lliurament del guardó per puntualitzar que la raó per la qual van proposar l'historiador Domènec Miquel com a Botifler de l'any va ser la seva posició crítica amb les entitats participants a la Festa de la Tardor d'enguany i no per la seva opinió en contra del lema.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No m'extranya!!! S'ho te ben merescut aquest botifler el PSC. La seva actitut es vergonyosa, només ho fan per figurar i que parlin d'ells

marta. Enviat el 5/feb/10


Molt merescut aquet titol al PSC i particularment al seus regidors desprès de la lamentable posició que van pendre en el ple municipal respecte al referendun.Molt ven "votats".

Ramon. Enviat el 5/feb/10


El Socialisme és una doctrina política lligada a la classe social del Proletariat, oposada al capitalisme i a la classe social de la Burgesia, que té com a objectiu la socialització dels mitjans de producció, canvi i transport, la supressió de les classes socials i el repartiment de la riquesa segons l'aportació de cadascú en el treball. I encara teniu la barra d'anomenar-vos d'esquerres i catalanistes, quan ni vosaltres mateixos/es us creieu el vostre federalisme.

PSOE= Polítics burgesos i espanyolistes disfressats de socialistes!!. Enviat el 5/feb/10


Avui dia l' AJSC, no són representatius ni del associacionisme, ni de la joventut, ni de Sant Cugat. Porten el radicalisme, la xenofòbia, l'enfrontament i la violència (espero que només verbal) a l'extrem. No saben ni el significat originari de "botifler". La pregunta que s'hauria de fer tothom és perquè se'ls dona tanta importància i ressó en els medis de comunicació local, quan la seva principal aportació al nostre municipi, ha estat embrutar les parets de grafitis i pintades. En tot cas potser s'hauria d'instal.lar el premi "destraler" que de ben segur el guanyarien cada any!

espai progre. Enviat el 6/feb/10


Avui dia, l' AJSC és el col·lectiu juvenil amb més militància de Sant Cugat, i molt probablement, el que fa més activitats, agradi o no. Els "progres" s'estan passant una mica criminalitzant una entitat només per fer uns premis com aquests. Per suposat, m'encantaria rebre el premi destraler de l'any. Venint de suposats progres (cada cop més dretans) seria tot un honor. Visca l'ajsc i visca els destralers!

un de l'ajsc. Enviat el 6/feb/10


Què vol dir ser representatiu? tenir una vintena d'associats? editar una revista cada mes? escriure un llibre sobre les problemàtiques del jovent santcugatenc? qui és representatiu? l'assemblea de joves, més enllà del contingut, és una entitat molt activa al poble. Els progres, en comptes de criticar la ciutat que tenim, us dediqueu a criticar els que es mouen per canviar les coses. Quina creu!

Genís. Enviat el 6/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.