Desarticulat un grup d'estafadors amb targetes clonades que actuava al Vallès


  • Comparteix:

Articles intervinguts en l'operació policial

Articles intervinguts en l'operació policial

La policia estatal ha detingut a Sabadell tres persones acusades de formar part d'un grup internacional dedicat a clonar targetes de crèdit i fer-les servir per comprar articles de luxe. Els detinguts haurien comès més de 300 estafes en establiments del Vallès Occidental i Oriental, segons la policia.

Amb les targetes bancàries clonades, el grup es dedicava a fer compres de luxe en establiments del Vallès, com ara botigues d'informàtica i joieries. Entre els objectes adquirits amb aquest procediment, hi ha un rellotge valorat en 20.000 euros, ordinadors per valor de 3.000 euros i una despesa de 5.000 euros en una nit en un prostíbul. Posteriorment, alguns dels articles es revenien al mercat negre per obtenir efectiu.

La policia ha intervingut al grup desarticulat efectes per valor de 150.000 euros. Els detinguts, que ja han ingressat a la presó, també es dedicaven al tràfic de drogues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.