Jaume Clavell: 'La Floresta està deixada de la mà de Déu i de l'Ajuntament'


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell

El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, creu que la Floresta està 'deixada de la mà de Déu i de l'Ajuntament'. Així ho ha dit durant l'entrevista bimensual a Cugat.cat, on ha demanat a l'equip de govern que acabi la urbanització dels districtes i resolgui els problemes de seguretat ciutadana que hi ha en algunes zones. Mira l'entrevista a Cugat tv

El Defensor del Poble ha explicat a Cugat.cat que rep moltes queixes dels veïns dels districtes, sobretot de la Floresta, pel mal estat dels carrers que encara no estan urbanitzats. L'escoltem durant l'entrevista al plató de Cugat tv.

Jaume Clavell

Hi ha un dèficit molt important d'urbanisme a la Floresta. Està deixada de la mà de Déu i de l'Ajuntament.









Clavell ha afegit que a la Floresta hi ha problemes de seguretat ciutadana i queixes veïnals en aquest sentit. És per això que el Síndic demana més presència de Policia Local i Mossos d'Esquadra en aquest districte i actuacions més efectives.

Tot i que el Síndic ha posat èmfasi en l'estat de la Floresta, també ha alertat d'algunes queixes dels veïns de Mira-sol i les Planes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Gracies per el seu suport Sìndic. Te tota la raó ¡¡ Ja es hora que algú digui les coses com son.

La Floresta també existeix. Enviat el 10/feb/10


Gracias Sindic por llamar a las cosas por su nombre, al pan pan y al abandono abandono. En mi zona plaza del centro calle arbustos Las Gracias etc las calles estan sin asfaltar,hay casa que no tienen alcantarillado y a escondidas dejan ir lo que contiene el pozo muerto, el olor es nauseabundo. Otros vecinos y yo cuando llegamos a casa de noche tenemos que andar por el arcen de la crta de Valvidrera, que no tiene alumbrado publico, circulamos con una linterna en cada mano , para ser vistos por delante y pòr detras¿por que en Les Planes hay alumbrado publico en la crta de Vallvidrera y en la Floresta no? ¿que falta nos hacia una TV ONLINE? ninguna el que si que la necesita es el Sr Recodre y naturalmente lo primero es lo primero, no estaria mal que la ciudadania dormida despertara y con sus votos pusiera al Sr Recoder en la oposicion que es donde merece estar.

base de datos. Enviat el 10/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.