Els termòmetres es manten amb mínimes de sota zero a Sant Cugat


  • Comparteix:

El fred continua sent el protagonista de la jornada. Les temperatures màximes d'avui seran de set graus i les mínimes de zero graus. Tot i així, el sol estarà present al llarg del dia. Aquestes temperatures han obligat la Generalitat a activar l'alerta per risc de nevades al Vallès Occidental.

Fer un ús correcte de la calefacció, aïllar les entrades d'aire i dur cadenes al cotxe són alguns dels consells per prevenir els possibles riscos durant els dies de fred i vent. A més, altres accions aconsellables són abrigar-se bé per sortir al carrer protegint la cara i el cap, informar-se de les previsions meteorològiques als mitjans de comunicació i evitar agafar el vehicle de nit. En cas que fos necessari fer-ho, es recomana conduir amb el dipòsit ple i disposar d'una llanterna i una manta.

També és útil tenir especial cura dels nadons i de la gent gran i revisar l'estat de la teulada, del sistema de calefacció i de les branques d'arbres, sobretot en urbanitzacions i cases aïllades.

A més de Sant Cugat, les baixes temperatures afectaran a tota la comarca, que es troba en situació probable de risc de nevades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.