Uns 200 joves allarguen la nit de Carnaval amb una festa alternativa a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Els joves han simultar la crema del Carnestoltes

Els joves han simultar la crema del Carnestoltes

Uns 200 joves han reivindicat el dret a l'oci nocturn amb una festa alternativa a la plaça d'Octavià. Els participants han allargat la celebració de Carnaval fora del programa previst de manera improvisada fins les quatre de la matinada. Davant les nombroses queixes dels veïns de la zona, la Policia Local i els Bombers s'han personat a la plaça per intentar dissoldre la convocatòria.

Un dels membres de l'organització, Dani Velázquez, explica el sentit d'aquesta festa alternativa.

Dani Velázquez

Sant Cugat és una de les ciutats amb més gent jove. No s'entén que una festa com Carnaval s'acabi a la una de la matinada.










Tres dotacions de Policia Local i una de Bombers han fet acte de presència a la plaça per intentar dissoldre la celebració, que s'ha iniciat a la una de la matinada, una vegada acabat el programa d'activitats organitzat per Profeslo. Segons ha explicat la Policia Local a Cugat.cat, nombrosos veïns s'han queixat pel soroll i han demanat la presència dels agents a aquesta festa. Finalment, les diferents dotacions s'han retirat a les dues de la matinada deixant que els joves continuïn la festa alternativa fins les quatre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hola, Yo sóc una jove més de sant Cugat i crec que l'ajuntament no respon a la gran quantitat de joventut que hi ha, ni tan sols té en compte les seves inquietuds. La vritat esque estem molt descontents! Es que l\\'Alcalde no te fills?Es que no tenim dret a expresar-nos o divertir-nos?Així conseguireu el llamado..."gamberrisme".

Santcugat laliasparda. Enviat el 14/feb/10


L'única opció que va haver-hi a banda dels clàssics Cafè Robatori o La Bohèmia per allargar la festa al nostre poble va ser muntada d'esquena a l'Ajuntament i passant fred. És obvi que l'única via perquè els joves poguem passar-nos-ho bé és no comptar amb l'Ajuntafems converegent que està més ocupat guanyant premis a la transparència que en preocupar-se dels joves, el futur del poble. No us en haureu adonat i la meitat haurem marxat a Rubí, i us preguntareu perquè Ara, això sí, després de passar de tot durant 4 anys, dos mesos abans de les eleccions faran la gran inauguració de la sala de concerts. Quins pebrots... Però ja no enganyeu ningú, mentiders

Passant Fred. Enviat el 15/feb/10


tant retallar ,tant retallar, aveure si en tenen per retallar-se el sou!

indignat.... Enviat el 15/feb/10


Tenim dret a passar-ho bé, a casa nostra, sense necessitat d'agafar el cotxe per anar a la capital. el jovent necessita construir una festa que li sigui pròpia, conservar les tradicions locals, fer el ball del carnaval com tot poble fa.. no volem un Sant Cugat adormit, d'aparador, fred, impersonal, elitista. Volem un Sant Cugat de la gent, dels carrers i de les places. Un Sant Cugat jove. què passarà quan creixin tots els nenes i nenes que viuen aquí? ´bé, suposo que, si són tots de les escoles europes no tindran aquest problema perquè tots acabaran al Bocca. Volem que ens tornin el ball del carnaval!!!!!!!!!!! volem divertir-nos! quin mal fem?

jove avorrida. Enviat el 15/feb/10


Em sembla vergonyós que a Sant Cugat haguem de celebrar les festes populars a mode de protesta, a l'aire lliure, passant fred, i enredant els veïns. l'Ajuntament ho ha buscat. els joves no som un problema, el problema es que no tinguem unes instal·lacions com cal. Els joves volem divertir-nos civilitzadament, i no volem fer la punyeta perque sí. Ens estan robant el fer poble, ens estan robant les festes populars, ja no tenim on celebrar-les. les alternatives son poques a sant cugat, i hem de marxar a la gran ciutat per passar-ho bé. em sembla INJUST!! des de l'alcaldia ens tallen totes les propostes i despres s'omplen la boca assegurant el gran suport que sant cugat dóna a les entitats. i UNA MERDA. aquest no es un problema tant sols dels joves, ben al contrari! s'esta acabant l'esperit de poble, l'esperit de muntar festes pels mes grans i els mes petits, l'esperit de sortir al carrer i fer xerinola amb els veïns. ESTAN MATANT LA CULTURA POPULAR i això incumbeix a tots els santcugatencs.

una jove del poble. Enviat el 15/feb/10


Primer, l\\'acte previ al 13-D a la plaça del Monestir, tots tremolant, un Cap d\\'Any decent i popular... inexistent (gràcies, CMSC!), ara les disfresses de Carnestoltes nevant! Primer els lloguers t\\'exilien, després els polítics et maten de fred! Per la inauguració electoralista de la sala de concerts hauríem d\\'agrair a CiU els nostres constipats per intentar seguir vivint com a la resta de ciutats de Catalunya (Recoder, que tens algun interès amb vendre Frenadols?). No pararan fins que a St. Cugat visqui l\\'Opus Dei de tota Catalunya!!!!

Santcugatenc a l\\'exili. Enviat el 15/feb/10


Ja era hora de ke els joves fessim alguna cosa, vem demostrar ke akest poble encara hi ha vida kuan es pon el sol tot i aixo erem pocs.... Pero el problema no som els Joves són les persones ke es pensen ke poden venir i fer-se el poble a mida, per no parlar de Criminals In Uniform....

Keda meñs xq ens desterrin. Enviat el 16/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.