La residència d'estudiants d'Esade ja compta amb més d'un 40% d'ocupació


  • Comparteix:

La residència compta amb 182 habitacions individuals amb bany i cuina

La residència compta amb 182 habitacions individuals amb bany i cuina

Més de 50 universitaris ja estan instal·lats a la residència Roberto De Nobili, destinada als estudiants d'Esade. L'equipament, que es va obrir al públic el mes passat, compta amb 182 habitacions individuals amb bany i cuina, diverses sales d'estudi i de televisió, un gimnàs i una cafeteria, entre altres serveis. La residència, situada al carrer Llaceres, s'inaugurarà oficialment a mitjans de març en un acte on assistiran autoritats de la ciutat i del campus universitari.

La residència Roberto De Nobili de l'empresa Resa va obrir les seves portes el 2 de gener i ja compta amb més d'un 40% d'ocupació. Tot i que la majoria d'alumnes estudien al campus d'Esade, també hi ha estudiants d'altres universitats i professors. L'edifici, que ofereix servei de neteja i de manteniment, està dotat amb sales d'estudi i de joc, una bugaderia, un petit supermercat, bústies personals per als alumnes i connexió Wi-Fi.

La responsable de la residència, Fernanda Follonier, s'ha mostrat molt satisfeta pel grau d'ocupació de l'edifici i ha dit que els estudiants poden fer propostes per millorar les infraestructures. Són declaracions a Cugat.cat.

Fernanda Follonier

Tenim un 40% d'ocupació i preveiem omplir la residència l'any vinent. Falten alguns elements al gimnàs que els alumnes poden demanar.



La majoria d'alumnes que resideixen actualment a l'edifici provenen de Tarragona i Girona, però també hi ha alguns estudiants d'Hongria, Canadà i Albània que estan fent programes d'intercanvi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Muy interesante la noticia, me hubiera gustado que la nota de la directora hubiera sido mas prolongada. Saludos. Gracias.

Mary. Enviat el 18/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.