L'Escola d'Art firma un carruatge del Circ Raluy


Temes relacionats

El circ i el color, protagonistes de la setmana cultural de l'Escola d'Art (17/feb/10)

'El Viatge...' del Circ Raluy repassa els seus 80 anys voltant pel món (12/feb/10)


  • Comparteix:

L'Escola Municipal d'Art dóna color i llum a un carruatge del Circ Raluy. Els alumnes del cicle formatiu d'il·lustració han canviat la imatge de la diligència, que ara llueix una façana amb dibuixos de pallassos, ballarines i malabaristes. La inauguració del carruatge, que acollirà les oficines del circ, ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda i ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, el director del circ, Carlos Raluy, i els alumnes del centre d'arts plàstiques local.

La iniciativa va sorgir l'any passat quan els alumnes van fer uns dibuixos després d'haver assistit a un espectacle del Circ Raluy. Els estudiants del cicle formatiu d'il·lustració van fer arribar diverses propostes a la direcció del circ, que va escollir l'estètica del carruatge a partir dels esbossos presentats.

Ho explica un dels alumnes del centre, Juan Antonio Alcázar.

Juan Antonio Alcázar

Vam enviar unes propostes i el circ va triar l'estètica. Hem plasmat els esbossos que teníem.


El procés de decoració, que ha durat unes tres setmanes, ha comptat amb la participació d'una vintena d'estudiants del centre. La direcció del circ ha col·locat una placa a l'exterior de la diligència que commemora el treball dels santcugatencs.

El responsable del circ, Carlos Raluy, ha dit que el fet que els alumnes pintin un carruatge és una primícia.

Carlos Raluy

És la primera vegada que un grup d'estudiants dissenyen i creen les imatges d'un carruatge.


La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha explicat en l'acte d'inauguració que amb aquesta iniciativa el circ i l'escola s'uneixen.

Esther Salat

El circ i l'escola tenen l'objectiu final de l'art i no podien estar sense agafar-se de les mans. Ens agrada molt ser capdavanters.



D'altra banda, els casals d'avis de la ciutat han assistit també aquest dimecres a la representació de l'espectacle 'Viatgem...' del Circ Raluy, que estarà instal·lat a la ciutat fins divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.