Rècord de participació al concurs de dibuixos de la Marxa Infantil


  • Comparteix:

El coordinador de la Marxa Infantil, Silvano Bendinelli, amb la il·lustració de la 1a Marxa Juvenil

El coordinador de la Marxa Infantil, Silvano Bendinelli, amb la il·lustració de la 1a Marxa Juvenil

Dues alumnes d'educació infantil dels centres CEIP Collserola i Pins del Vallès il·lustraran, respectivament, el cartell i la samarreta de la 52a Marxa Infantil. El logotip i la samarreta de la 1a edició de la Marxa Juvenil es basaran en el dibuix proposat per una alumna d'ESO de l'escola El Pinar. El concurs de dibuix de la cita de regularitat ha registrat un rècord de participació amb més de 1.300 participants.

Un total de 1.340 dibuixos s'han presentat al concurs de dibuix de la Marxa Infantil de les escoles Ciutat d'Alba, Collserola, Gerbert d'Orlach, la Floresta, l'Olivera, el Pins del Vallès, l'Avenç i el Santa Isabel. El concurs per la imatge de la Marxa Juvenil ha rebut 109 participants de l'IES del Centre d'Alt Rendiment (CAR) i del col·legi El Pinar.

El jurat del concurs de dibuix l'han format els artistes locals Rafa Centelles, Rosa Maria Pennella, Imma Pueyo i Joan Tortosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.