La targeta Sant Cugat Comerç suma 3.000 euros per a Càritas


  • Comparteix:

L'acte de presentació de les xifres

L'acte de presentació de les xifres

La primera campanya solidària de la targeta Sant Cugat Comerç ha aportat 3.000 euros per a Càritas, provinents del 2% de l'import de les compres fetes amb la targeta. La iniciativa, impulsada per la Federació de Comerciants de la ciutat i 'la Caixa' amb el suport de l'Ajuntament, permetrà comprar lots d'aliments per a unes 75 famílies necessitades.

1.800 persones ja tenen la targeta Sant Cugat Comerç, mentre que 600 ja l'han reservada. L'objectiu, tal com ha explicat durant l'acte de presentació dels resultats de la campanya el president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, és potenciar la targeta com a principal eix d'actuació de l'entitat durant aquest any.

Galvany ha agraït la participació de 'la Caixa' i l'Ajuntament en la campanya.

Josep Lluís Galvany

Esperem que les properes campanyes tinguin encara més èxit.




El director d'Àrea de Negoci de 'la Caixa', Tomàs Subirà, ha destacat que les dues entitats continuaran treballant de la mà per les següents campanyes solidàries, que se sumen a l'1% del pressupost municipal que l'Ajuntament destina a solidaritat i cooperació.

En aquest sentit, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha fet una crida als santcugatencs a fer ús de la targeta.

Carmela Fortuny

A banda de l'1% que destinem del pressupost de l'Ajuntament, animen els ciutadans a fer ús de la targeta per les conseqüències solidàries.






L'ús de la targeta Sant Cugat Comerç, a part de reportar una dotació econòmica amb finalitats solidàries, també permet que l'usuari es beneficiï de diferents concursos i promocions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.