Els participants en la celebració de Sant Medir només podran fer foc en les zones habilitades


Temes relacionats

Sant Medir llueix sense arbres caiguts i a punt per a la celebració de l'aplec ( 8/feb/10)


  • Comparteix:

Participants en la celebració de Sant Medir el 2008

Participants en la celebració de Sant Medir el 2008

Els santcugatencs que participin en la celebració de Sant Medir no podran fer foc fora de les zones habilitades. El risc d'incendi de la zona boscosa en què es troba l'ermita de Sant Medir ha obligat a prendre la mesura de rostir els aliments en graelles.

Els santcugatencs tenen prohibit agafar llenya del bosc. Hi haurà parades habilitades per a la seva adquisició i no caldrà portar-ne de casa. Tampoc es podrà acampar als voltants de l'ermita, perquè l'estat del bosc no és l'adequat a causa dels efectes de la ventada de l'any passat.

L'Ajuntament recomana portar una bossa per recollir les deixalles i dipositar-les als contenidors que hi ha a la zona, ja que està prohibit llençar brossa a terra, tant a l'entorn de l'ermita com al camí. Els participants que decideixin endinsar-se al bosc hauran d'extremar les precaucions i les mesures de protecció. La presència d'arbres inclinats fora de les zones assenyalades i del recorregut que duu a l'ermita pot ser perillós per passejar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.