Un incendi afecta un edifici buit de l'avinguda Cerdanyola


  • Comparteix:

Un incendi ha afectat aquest diumenge un immoble de l'avinguda Cerdanyola, sense provocar ferits, només un espès fum. Tres dotacions de Bombers de la Generalitat han treballat a la zona, a més de Protecció Civil, Policia Local i Mossos d'Esquadra, tot i que quan han arribat la vivenda estava buida. La combustió s'ha iniciat a una habitació del primer pis de l'edifici, però les causes encara estan per concretar.

L'avís s'ha produït passat el punt del migdia, quan diversos veïns han alertat de la fumarada que provenia d'un edifici abandonat de l'avinguda Cerdanyola. Segons ha pogut saber Cugat.cat, l'immoble estava buit des de feia temps. Els Bombers han explicat que quan han arribat dins l'edifici no hi havia ningú i que per tant encara es desconeix quina ha estat la causa de l'incendi. Tot i així, el foc ha cremat un matalàs i diverses cadires d'una habitació del primer pis d'aquesta vivenda de quatre plantes.

Tres dotacions de Bombers i diverses de Policia Local, Mossos d'Esquadra i Protecció Civil han treballat a la zona, on el fum ha estat el principal problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.