Normalitzat el trànsit al tram de la B-30 i l'AP-7 afectat per una accident aquest matí


  • Comparteix:

Aspecte que oferia l'AP7 a l'alçada de Barberà del Vallès a les 10 del matí / Foto: ACN

Aspecte que oferia l'AP7 a l'alçada de Barberà del Vallès a les 10 del matí / Foto: ACN

Restablert el trànsit al tram de l'AP-7 i la B-30, a l'alçada de Sant Cugat, on un accident ha provocat cues de fins a 15 quilòmetres aquest matí. Un camió tràiler que transportava vehicles ha perdut el remolc i ha fet tallar l'AP-7 i la B-30. Les retencions s'han produït també durant més de tres hores a la C-16, a l'alçada de Sant Cugat, en direcció Barcelona. La C-58, propera a la ciutat, també ha presentat molts problemes per circular en tots dos sentits de la marxa. Dues grues han enretirat, d'una banda, els vehicles que portava el camió i, de l'altra, el tràiler i el remolc. El camioner ha resultat il·lès a l'accident.

Poc abans de les set del matí al camió que circulava per l'AP-7 a l'alçada del quilòmetre 154 se li ha desenganxat el remolc que ha bolcat en una calçada lateral de la B-30 a l'alçada del quilòmetre quatre. Tots els vehicles que transportava, quatre monovolums, han ocupat la via que ha quedat tallada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.