El Capio HGC estrena una nova planta d'hospitalització


  • Comparteix:

El Capio Hospital General de Catalunya ha inaugurat una nova planta d'hospitalització

El Capio Hospital General de Catalunya ha inaugurat una nova planta d'hospitalització

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC), situat a la nostra ciutat, ha inaugurat recentment una nova planta d'hospitalització destinada a ampliar les necessitats de les asseguradores. El director del centre, Xavier Mate, ha destacat que es tracta d'un espai totalment nou amb una trentena de llits, però amb possibilitat de doblar el nombre de places en cas de necessitat. La posada en marxa d'aquesta nova àrea ha tingut un cost d'1,4 milions d'euros.

L'espai destinat als malalts de les asseguradores havia quedat saturat en els darrers temps a l'HGC, segons ha explicat a Cugat.cat el director del centre. Per aquest motiu, l'hospital ha treballat per a la posada en marxa d'una nova planta.

El director del centre, Xavier Mate, ha destacat a Cugat.cat les característiques del nou espai.

Xavier Mate

Acabem d'inaugurar una planta d'hospitalització amb les últimes tecnologies. Són 30 llits per donar suport a les asseguradores.



Mate ha remarcat l'esforç que ha fet el centre a l'hora d'invertir en aquesta nova àrea, ja que assegura que la situació econòmica no acompanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.